Благодійність

Шосткинка Анастасія Глущенко на своє повноліття дізналась про страшний діагноз

Сьогодні, 14 травня,  Анастасія Глущенко святкує свій день народження  – 18-річчя.  А вчора за день до свого  повноліття, дівчині поставили страшний діагноз – гострий мієлоїдний лейкоз МЗ варіант.

Тривожні симптоми з’явились напередодні, коли Настя через карантин повернулась до Шостки з навчання. Вона студентка першого курсу Київського національного авіаційного університету, випускниця школи №7, та студії сучасного танцю «Let’s gо!». У дівчини трималась температура 37 градусів впродовж місяця. Звернулись до шосткинських лікарів, здали аналізи, які показали знижені лейкоцити в крові. Вчора Анастасія  вже проходила обстеження в Сумській обласній дитячій лікарні, де і поставили невтішний діагноз. Так як хвороба розвивається дуже стрімко, сьогодні Анастасія приїхала до Києва, в клінічний онкологічний центр, де буде проходити лікування.

Не дивлячись на всі труднощі, які чекають на молоду дівчину та її родину, головна новина – хвороба виліковна, єдине що потрібно – наша підтримка. Відомо, що батько Анастасії Олександр Глущенко, не перший рік служить в зоні АТО, захищаючи суверенітет держави. Звісно, що великих заощаджень родина немає, а гроші на дороговартісні ліки потрібни вже зараз. Звертаємось, до всіх у когоє серце, допоможіть Анастасії видужати і здолати хворобу, яка затьмарила її повноліття.

Глущенко Олександр Дмитрович (батько). (099)544-43-02

Номер карти ПриватБанку 5168 7422 0626 3919

 

Коментувати