Новини

Колишній кінотеатр “Родіна” стане сучасним 3D сіnema-центром (фото ескізів)

Центр культури та дозвілля ( колишній кінотеатр “Родіна”) планують реконструювати та створити на його базі сучасний 3D сіnema-центр. Над розробкою концепту сучасного кіно-комплексу зараз працює відділ містобудування та архітектури ШМР. Крім кінозалу в 3D сіnema-центрі планують облаштувати дитячу ігрову зону та буфет для ще більшого комфорту його відвідувачів. 

Вже є перші розробки, а головне –  інвестор, який готовий вкласти свої кошти у реконструкцію внутрішньої частини будівлі з придбанням технічного забезпечення кінотеатру за найсучаснішими нормами. До слова лише один проектор може коштувати до 30 тисяч євро. Реконструкцію ж фасадної частини будівлі планують провести за рахунок міського бюджету. Головний архітектор продемонстрував нам перші ескізи, проте попередив – можливо вони ще зазнають змін.

На першому етапі створення 3D сіnema-центру планують виконати значні будівельні роботи.Володимир Ефремов впевнений, створення 3D сінема-центру є хорошим способом зростання привабливості міста в очах туристів та підвищення міської культури в цілому. До того ж це ще нові робочі місця, а найголовніше – ще одне місце сімейного відпочинку шосткинців та гостей міста. В перспективі сучасний 3д кінотеатр демонструватиме шосткинцям новинки прокату, які вони зможуть переглянути в комфортних умовах та на сучасній апаратурі.

 

 

Коментувати