Благодійність

Для шосткинки Анастасії Глущенко терміново потрібні столичні донори крові

Нещодавно ми повідомляли, що мешканці міста Анастасії Глущенко за день до повноліття поставили страшний діагноз – гострий мієлоїдний лейкоз, М3 варіант. У даний час дівчина знаходиться на лікуванні в лікарні № 9 м. Київ. Втім, крім фінансової підтримки, Насті терміново потрібні донори крові.

Із закликом про допомогу звернулась у Фейсбук рідна сестра хворої дівчини. ЇЇ допис у соціальній мережі наводимо дослівно: «На завтра потрібно 10 людей, щоб здати кров на тромбоцити. Потрібні донори з II + та II – групами. Кров потрібно здати за адресою, вул. Максима Берлинського, 12, м. Київ. З собою потрібно обов’язково мати паспорт та ідентифікаційний код. Ви приходите до реєстратури, називаєте прізвище кому здаєте кров (Глущенко Анастасія) і вам скажуть куди йти».

Кров для дівчини потрібно здати завтра, 28 травня, з 9:00 – 12:00 години дня. «За день до здачі крові не їсти смажене, жирне, молоко, яйця, цитрусові. Якщо зробили татуювання і не минув рік, то здавати не можна. Якщо була операція і також не пройшов рік – також не можна», – написала сестра Анастасії.

Рідні Насті просять повідомити всіх хто може і хоче завтра допомогти та дякують всім небайдужим людям. Ось посилання на сторінку сестри Анастасії Глущенко https://www.facebook.com/profile.php?id=100051465004283 – Даша Боктяева, через яку можна повідомити інформацію.

 

 

Коментувати