Новини

Через вигул собаки на клумбі у центрі міста, підприємця можуть притягнути до адміністративної відповідальності

Шосткинський підприємець і депутат міської ради від партії “Рідне місто” Олександр Сидоренко грубо порушує  правила благоустрою. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Управління житлово-комунального господарства.  На прилеглій території до свого магазину “Скріпка” вигулює свою собаку Челсі. Котра систематично псує клумбу, риючи її та залишаючи на ній сліди своєї життєдіяльності. Це підприємець зухвало називає “боротьбою с бур’яном”. Тобто, замість утримання в належному санітарному стані цієї клумби, Сидоренко фактично її псує, використовуючи, як ігровий майданчик та туалет для своєї собаки.

Фактично це порушення  розділу 3 “Правил утримання благоустрою території міста Шостка, дотримання чистоти та санітарного стану, утримання зелених насаджень, додержання вимог захисту від впливу шуму, шкідливого впливу вживання тютюнових виробів”. Правила були прийняті   05.07.2013 р.  Межами прилеглої території для кіосків, підприємств, установ, організацій, приміщень, які вбудовані в житлові будинки, визначається ділянка в радіусі 50 м. від приміщення.

Всі факти порушень були належним чином задокументовані та будуть передані до правоохоронних органів у разі не реагування порушником на зауваження, з метою притягнення підприємця Сидоренка до адміністративної відповідальності.

Помітно, що у відповідь на незадоволені коментарі під своїм постом “Челсі завжди приходить на допомогу!” , Олександр Сидоренко написав про те, що про правопорушення він особисто повідомив у правоохоронні органи.

 

Коментувати