Культура

Ансамбль “Сюрприз” став золотим чемпіоном «ART DANCE» 2019

Вихованці народного хореографічного ансамблю танцю «СЮРПРИЗ»  (керівники Віра та Василь Тіхоновські), здобули перемогу на чемпіонаті  України з хореографічного мистецтва  «ART DANCE» 2019.

«ART DANCE»  – це масштабний чемпіонат, який об’єднує близько 15000 танцюристів!!! Організатори зібрали талановитих і амбіційних танцюристів на одній сцені для того, щоб визначити хто з них кращий. На сцені – представники різних жанрів і стилів: від класичних і народних танців до сучасних і вуличних напрямків.

Вік конкурсантів – від 4 років. Всі вони змагаються в різних вікових категоріях та номінаціях. Учасники виступають колективами від 8 учасників і соло. Орієнтовна техніка виконання, зображення композиції танцю, сценічна культура та видовищність виступу – ось головні догми проекту «ART DANCE»!

Змагання проходять в 7-ми відбіркових турах по всій Україні. Колективи, які у відбірковому турі отримали звання золотого чемпіона проходять в грандіозний фінал, де борються за призовий фонд у сумі 140 000 UAH.

 Вихованці ЦЕВу  перемогли і стали золотими чемпіонами та  вибороти можливість позмагатися за приз на фіналі чемпіонату, якій відбудеться  11 травня  2019 у м. Київ.

Коментувати