102

Жительку Шостки в сьомий раз притягли до відповідальності за самогоноваріння (фото)

Майже 30 літрів самогону знайшли та вилучили дільничні офіцери поліції в будинку 50-річної жительки Шостки, яка займалась виготовленням та збутом саморобної горілки. Незаконну продукцію поліцейські знищили, а жінку в сьоме за рік притягли до адміністративної відповідальності.

Під час відпрацювання Садового мікрорайону Шостки дільничним офіцерам поліції стала відома інформація, що одна з місцевих мешканок активно займається продажем самогону. Поліцейські не стали зволікати та навідались до будинку 50-річної жінки.


В її помешканні правоохоронці знайшли майже 30 літрів саморобної горілки. І хоча власниця будинку запевняла, що виготовляла та зберігала самогон виключно для власних потреб, її словам дільничні не вірять.
«Лише за цей рік громадянку вже в сьоме притягують до адміністративної відповідальності за виготовлення та зберігання самогону, – розповідає Сергій Коверсун, заступник начальника Шосткинського відділу поліції.Вона сплачує штраф, але вочевидь від своєї діяльності не відмовляється, продовжуючи порушувати закон».
Наразі на жінку в чергове склали адміністративний протокол за ознаками ст. 176 КУпАП «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення». Їй загрожує черговий штраф від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. ЇЇ продукцію поліцейські вилучили та знищили.

Коментувати