102

Житель Вороніжу поїхав до Німеччини і не повернувся (розшук)

Працівники Шосткинського відділу поліції розшукують 53-річного жителя смт Вороніж Шосткинського району Володимира Бовкуна. Чоловік у серпні 2018 року виїхав за кордон і до тепер його місцеперебування залишається невідомим.

В поліцію з заявою про зникнення свого сусіда звернулась 58-річна мешканка смт Вороніж Шосткинського району. Заявниця розповіла, що чоловік ще в серпні 2018 року поїхав на заробітки до Німеччини, проте досі назад не повернувся та на зв’язок не виходить.
На вигляд розшукуваному 50-55 років, зростом близько 170 – 175 см, середньої статури. Має світло-русяве волосся та світлі очі.
Поліція встановлює місцезнаходження зниклого чоловіка, і звертається до всіх небайдужих громадян з проханням допомогти встановити його місцеперебування. Якщо комусь з громадян відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку зниклого чоловіка – повідомте про це до Шосткинського відділу поліції за адресою: м. Шостка, вулиця Свободи, 67, або за телефонами (050) 327-91-48, або на цілодобову лінію служби «102».
Заздалегідь вдячні за допомогу!

Шосткинський відділ поліції

Коментувати