102

Заступник начальника ГУНП області провів особистий прийом громадян у Шостці (ФОТО)

З метою налагодження взаємодії з населенням та надання правової допомоги, заступник начальника ГУНП області Валерій Строкач відвідав з робочим візитом Шостку.

В ході прийому громадян, який відбувся у Шосткинському відділі поліції, заступник начальника Головного управління національної поліції в Сумській області Валерій Строкач зустрівся з двома жителями міста. Зустріч тривала кілька годин поспіль і мала на меті вирішення питань, з якими містяни звернулись до керівництва поліції області.
В ході спілкування відвідувачі отримали компетентні та змістовні відповіді, які стосувалася ходу розслідування кримінальних проваджень відкритих за їх заявами.


Окрім цього, мешканці які звернулися на особистий прийом, надали і свої пропозиції щодо роботи правоохоронних органів Шосткинщини.
Наприкінці зустрічі Валерій Григорович запевнив громадян, що вони в будь-який час можуть звернутися до працівників Шосткинського відділу поліції, і ті, в свою чергу, прикладуть максимум зусиль аби їм допомогти у вирішенні проблем.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати