102

В Шостці склали протоколи на порушників карантинних обмежень

Під час відпрацювання ринку у Шостці, дільничні офіцери поліції склали два адміністративних протоколи на злісних порушників карантинних обмежень. Ще одного правопорушника протиепідеміологічних норм законодавства поліцейські виявили у міському парку.

Під час відпрацювання підвідомчої території, дільничні офіцери поліції побачили на місцевому ринку чоловіка, який перебував без захисту органів дихання. Правоохоронці зробили йому зауваження, на що чоловік відреагував агресивно. Для встановлення його особи та притягнення до відповідальності поліцейські доставили його до відділу поліції.


Правопорушнику 32 роки, він житель одного з сіл Шосткинського району. Останній відмовився давати будь-які пояснення правоохоронцям. Поліцейські склали на чоловіка два адміністративних протоколи: за ст. 44 – 3 «Порушення правил щодо карантину людей» та ст. 185 «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського» Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Ще один відвідувач місцевого ринку, який перебував у громадському місці без індивідуальних засобів захисту, пояснив поліцейським свою поведінку прогулянкою по «свіжому повітрі». Також у чоловіка були відсутні при собі документи, які засвідчують його особу. Після необхідних перевірок, на 36-річного порушника чинного законодавства був складений відповідний адміністративний протокол.
Потрапив у поле зору правоохоронців також і 56-річний житель Шостки – у нього також були відсутні захисна маска та особисті документи. За порушення протиепідеміологічних норм законодавства на нього був складений адміністративний протокол.
Поліцейські зазначають, що у всіх трьох випадках правопорушники знаходились в стані алкогольного сп’яніння.
Шосткинські правоохоронці говорять: профілактична робота з населенням триватиме й надалі. І в разі виявлення порушень законодавства громадяни будуть притягуватися до відповідальності – адміністративної чи кримінальної, в залежності від допущеного ними правопорушення.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати