102, Відео

В Шостці поліцейські викрили серійних крадіїв (+відео)

В ході проведення низки оперативних заходів поліцейські Шостки встановили двох місцевих жителів, які обґрунтовано підозрюються у крадіжках, вчинених на території міста та району.

На початку вересня цього року зловмисники проникли до салону краси, відкривши вхідні двері за допомогою відмичок, та викрали звідти перукарське устаткування, інструменти і матеріали для манікюру. Загальний збиток по крадіжці склав майже 40 тисяч гривень. Тієї ж ночі був обікрадений припаркований у дворі багатоповерхівки автомобіль, в салоні якого знаходилось близько 30 тисяч гривень.

«Проаналізувавши скоєні злочини і провівши ряд оперативних заходів, наші співробітники встановили причетність до крадіжки з салону краси двох місцевих жителів, – розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Підозрюваним 42 та 31 рік, старший з них має кілька судимостей за вчинення майнових злочинів. Крім того, досвідчений зловмисник підозрюється ще й у крадіжці грошей з автомобіля».

В рамках відкритих кримінальних проваджень були проведені обшуки за місцем мешкання фігурантів, в їх автомобілях та гаражі – оперативники та слідчі знайшли і вилучили крадені речі, відмички тощо.

Обом чоловікам слідчі поліції оголосили про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Наразі правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до інших подібних злочинів, скоєних на території Шостки та області.

Коментувати