102

Ударив ножем у груди і втік

Менш години знадобилось оперативникам шосткинської поліції, щоб розшукати і затримати 28-річного жителя Шостки. Молодик під час конфлікту завдав своєму знайомому удару ножем. Нині потерпілий з пораненням грудної клітини знаходиться в лікарні, а затриманий спілкується зі слідчими.

Про вуличну бійку в одному з мікрорайонів Шостки у поліцію повідомили небайдужі громадяни. За вказаною адресою одразу була направлена група реагування патрульної поліції.

Вже на місці з’ясувалось, що один з учасників бійки отримав ножове поранення у груди. Викликані медики забрали 26-річного постраждалого до лікарні. Інший учасник конфлікту з місця події втік.

«На розшук підозрюваного був зорієнтований весь особовий склад поліції Шостки, – розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції.Невдовзі оперативники знайшли чоловіка неподалік місця його мешкання. У нього з рукава був вилучений ніж, яким він і завдав поранень своєму знайомому».


Затриманому 28 років, він місцевий.

Як встановили правоохоронці, цього вечора компанія з чотирьох чоловіків вживала спиртні напої. Між постраждалим та затриманим розгорівся конфлікт, який і переріс у бійку.

Нині поранений шосткинець знаходиться під опікою лікарів. У нього діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітини.

Що стосується затриманого, то він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати