102

У Шостці поліцейські відвідали вихованців дитячого садочка

Правоохоронці  провели для малечі урок правил дорожнього руху. Заняття видалося цікавим для всіх: і для поліцейських, і для допитливої дітвори.

Начальник сектору реагування патрульної поліції Олексій Кравченко зі своїми двома колегами та співробітники ювенальної превенції завітали до одного з дитячих садочків райцентру, аби провести для дітлахів цікаву й пізнавальну екскурсію до «світу» дорожніх знаків.
Пішохідні переходи, кольори світлофорів та правила переходу проїзної частини – про все це та багато інше дізналися та запам‘ятали маляти у формі гри з правоохоронці. Непосидюча дітвора з радістю підтримала цікаву гру, а потім засипала поліцейських питаннями з власного, маленького досвіду.


Проте найбільшу увагу маленьких всезнайок заслужив автомобіль патрульної поліції. Тут дійсно було цікаво: гучномовець, всілякі кнопки на водійській панелі та «мигалки» на даху машини. Перевіривши «справність» всіляких пристосувань службового автомобіля, малеча вирішила зробити фото на пам’ять.
За словами юних дослідників, їм було «страшенно весело та цікаво поговорити з дядечками у формі та покрутити кермо крутої машини».
На завершені зустрічі задоволені дітлахи пообіцяли правоохоронцям, що обов’язково будуть дотримуватись правил дорожнього руху та знову запросили поліцейських у гості на новий, не менш цікавий, урок.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати