102

У Шостці парубка затримали з неоплаченим товаром

Перебуваючи у якості відвідувача в одному з магазинів Шостки, 19-річний парубок набрав крамничного краму на суму понад 800 гривень та, не оплативши, покинув торгівельну точку. Затримали його продавці вже на вулиці.
На спецлінію «102» надійшло повідомлення від продавця одного з магазинів Шостки. Жінка розповіла, що невідомий намагався скоїти крадіжку з їх крамниці, проте його затримали – з неоплаченим товаром і вже поза приміщенням крамниці.
Виїхавши за вказаною адресою, правоохоронці встановили – підозрюваному 19ть років, він місцевий. В його пакеті поліцейські знайшли викрадені з магазину набір станків для гоління, кілька найменувань рибацького знаряддя, фен для сушки волосся та три великих блокноти. Загальний збиток по крадіжці склав понад 800 гривень.
У своє виправдання парубок розповів, що ці речі вкрай йому необхідні, а от грошей на їх придбання у нього не має.
Відносно молодого чоловіка у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст. 15 «Замах на злочин», ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років. Остаточне покарання йому визначить суд.
Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати