Новини

У Шостці чоловік обвинувачує поліцейських у побитті

10 червня, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за фактом перевищення влади працівниками правоохоронних органів у Шостці.

Як повідомила у відповідь на запит Sumy.Today  прес-секретар прокурора Сумської області Наталя Науменко, справу відкрито за заявою потерпілого. За її даними, сьогодні на особистий прийом до керівника Шосткинського місцевої прокуратури чоловік привів свого 26-річного сина. Останній розповів, що учора ввечері хлопець відпочивав в одному з кафе. Там зав’язалася бійка з невідомими. Після бійки його госпіталізували до лікарні. А потім туди приїхали поліціянти, і, з його слів, поліціянти забрали його з лікарні і побили.

Наразі прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.365 Кримінального кодексу, зібрані всі матеріали і завтра вони будуть направлені до Державного бюро розслідувань за підслідністю, повідомила Наталя Науменко.

Довідково: якщо вину поліціянтів буде доведено їм загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

http://sumy.today

Коментувати