102, Новини

У Шостці чоловік обібрав п’яного знайомого

Неодноразово судимий зловмисник спокусився на мобільний телефон знайомого, який в цей час спав п’яний на вулиці. Викрадений гаджет одразу продав, а гроші витратив на свої потреби.

Про крадіжку мобільного телефону у поліцію повідомив сам 42-річний власник. Він розповів, що невідомий на вулиці викрав його засіб зв’язку.
Провівши пошукові заходи, правоохоронці встановили причетність до крадіжки неодноразово судимого 41-річного місцевого жителя. Його розшукали та допитали. Підозрюваний зізнався у скоєному та розповів, що, йдучи містом, побачив свого знайомого, який п’яний спав на узбіччі дороги. Озирнувшись по сторонам, аби впевнитися, що ніхто його не бачить, забрав у чоловіка його мобільний. Гаджет одразу продав, а гроші витратив на свої потреби.
Поліцейські вже встановили місце знаходження викраденого телефону, його вилучили та найближчим часом повернуть власнику. Відносно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі, проте остаточне покарання чоловіку визначить суд.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати