Новини

У школі №5 створили велетенські шахи (фото)

Шахи називають грою великих мислителів, що розвиває розум, вчить витривалості та терпінню. Особливо корисно навчити цій грі дітей, яких важко змусити посидіти спокійно хоча б п’ять хвилин. Можливо саме для популяризації цієї інтелектуальної гри серед учнів школи №5 і були створені величезні шахи та намальоване поле для гри. Тепер учні зможуть цікаво і з користтю проводити час на перервах між заняттями. Створив фігури Михайло Кибенко. Про це йшлося на сторінці Школи у Фейсбук:

Що не кажіть, а найкраща і найбільш поширена інтелектуальна гра в Європі, а скоріше у цілому світі, – гра в шахи. Це ефективний спосіб поліпшувати свою пам’ять, вирішувати складні завдання і продумувати ідеї. Дослідження показали, що шахи активізують обидві півкулі мозку, покращують творчі здібності, концентрацію, критичне мислення і навички читання.
Багато людей вважають, що шахи – гра для тих, хто від природи володіє високим інтелектом. Це частково так, але ви також можете істотно підвищити свій інтелект, граючи в шахи. Школа №5 гостинно запрошує всіх бажаючих зіграти з нами партію. Михаил Кибенко дякуємо за майстерне виконання фігур, розуміння, підтримку та втілення в життя цікавих ідей!

https://www.youtube.com/watch?v=RkcjqR8_Bto

Коментувати