102

Шосткинець тікав від поліції з пакетом коноплі

Зустрівши на вулиці наряд поліції, житель Шостки, що ніс у пакеті свіжозрізане коноплиння, кинувся тікати. Проте патрульні виявились швидшими: останні наздогнали втікача та перевірили вміст його ноші.

Під час патрулювання приватного сектору Шостки поліцейські групи реагування патрульної поліції помітили чоловіка, що явно намагався уникнути з ними зустрічі. Цей факт не залишився поза увагою стражів порядку і вони вирішили його перевірити.
Підозри поліцейських підтвердились: в пакетах, що ніс чоловік, знаходились свіжозірвані коноплі, на перерахунок у сухому вигляді – близько 500 грамів. Це пояснило, чому громадянин, втікаючи від правоохоронців, намагався викинути свою ношу. Однак поліцейські виявились швидшими та вправнішими, тож чоловіка спочатку наздогнали, затим встановили його особу, а потім доправили у відділок.
За словами 32-річного жителя Шостки, він зовсім не сподівався зустріти на своєму шляху правоохоронців. На запитання стосовно походження конопель, відповів, що назбирав їх нібито на закинутих земельних ділянках, і мав на меті у подальшому їх висушити та вживати.
Відносно чоловіка у поліції вже відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне зберігання наркотичних речовин». За це йому загрожує обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати