102

Поліціянти викрили чоловіка, який обібрав господарське приміщення шосткинця

Діяв зловмисник вночі. Він пошкодив навісний замок до господарського приміщення і викрав звідти автомобільне колесо та набір слюсарних інструментів. Правоохоронці встановили особу підозрюваного та повернули власнику його речі.
Про крадіжку у поліцію Шостки повідомив 34-річний власник. Чоловік розповів, що вночі невідомий пошкодив навісний замок до господарського приміщення і викрав звідти автомобільне колесо та набір слюсарних інструментів. Збиток склав понад 3 000 гривень.
Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, співробітники карного розшуку встановили особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 42-річний місцевий житель. У скоєному останній зізнався та пояснив, що викрадені речі хотів продати, проте не встиг.
Поліцейські вже вилучили вказане майно та повернули його власнику. Відносно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Коментувати