102

Поліціянти притягли до відповідальності чоловіка, який реалізовував горілку невідомого походження (ФОТО)

Житель Шостки організував на місцевому ринку точку продажу горілчаними виробами без будь-яких документів. Правопорушника дільничні офіцери викрили та притягли до адміністративної відповідальності, а його товар конфіскували.

Під час проведення комплексних профілактичних заходів на місцевому ринку, дільничні офіцери поліції встановили 43-річного місцевого жителя. Чоловік займався незаконною реалізацією горілчаних виробів. Будь-які документи на товар у нього були відсутні.
Правоохоронці вилучили у правопорушника понад сім літрів горілки та склали на нього адміністративний протокол за ознаками ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами». Санкція статті передбачає накладення штрафу від двохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.
Загалом, впродовж останніх кількох днів, поліцейські склали 4 адміністративні протоколи: 3 – за ознаками ст. 156 КУпАП та 1 – за ознаками ст. 164 КУпАП «Порушення порядку провадження господарської діяльності». Конфісковано майже 20 літрів горілки.
Поліцейські звертаються до всіх небайдужих громадян: якщо вам відомо про випадки торгівлі підакцизними алкогольними напоями з порушенням чинного законодавства, телефонуйте за номером 102.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати