102, Новини

Поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві родича

Подія сталася у Шостці. Про загибель свого 56-річного сина на спецлінію «102» повідомила старенька жителька райцентру. В подальшому правоохоронці встановили причетність до вбивства чоловіка його 26-річного племінника.
Отримавши повідомлення про насильницьку смерть чоловіка, за вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з‘ясували, що 56-річний громадянин за життя дуже хворів, а тому майже не підіймався з ліжка. Голова небіжчика була розбита, що, за попередніми даними судмедексперта, й стало причиною смерті.
Окрім заявниці та її вже нині покійного сина, у приватному будинку мешкали онук жінки та її сестра, теж пенсіонерка. Поліцейські опитали членів родини і з’ясували перебіг подій.
«Підозра одразу впала на 26-річного племінника загиблого, – розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – В подальшому він зізнався у скоєному та розповів, що тілесні ушкодження спричинив дядьку кувалдою».
Поліцейські підозрюють, що причиною такого вчинку молодого чоловіка стали психічні розлади.
Наразі підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно нього вже відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Увмисне вбивство». Слідчі дії тривають.

Коментувати