102

Поліцейські виявили у квартирі шосткинця конопляну «оранжерею».

Аби уникнути викриття 56-річний житель Шостки вирощував коноплю прямо в своїй квартирі. Облаштував майже оранжерею і на балконі, і в кухні.

Під час спілкування з місцевими жителями дільничні офіцери поліції Шостки отримали інформацію, що 56-річний чоловік вирощує у власній квартирі наркотичні рослини. Під час проведення санкціонованого обшуку інформація знайшла своє підтвердження.
“На підвіконні кухні та на балконі наші співробітники побачили тази, в яких власник вирощував коноплі, – розповідає Сергій Коверсун, заступник начальника Шосткинського відділу поліції.Зелені насадження вилучили та направили на експертизу. Крім того в помешканні правоохоронці знайшли близько 30 грамів сухої та подрібненої речовини схожої на марихуану».


Сам же «аграрій» розповів поліцейським, що вирощував коноплі виключно для власного вжитку.
За даним фактом у поліції вже відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту». Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Коментувати