102

Поліцейські Шостки склали 9 адміністративних протоколів на правопорушників, з яких четверо неповнолітні

В рамках оперативно-профілактичної операції під умовною назвою «Магазин» шосткинські правоохоронці склали дев’ять адміністративних протоколів на порушників чинного законодавства. У їх число потрапили продавці магазинів, недбайливі батьки та самі неповнолітні.
У продовж останніх десяти днів на території Сумщини тривала профілактична операція «Магазин», до якої долучились і співробітники поліції Шостки. Основною метою заходів стало попередження пияцтва та тютюнопаління у підлітковому середовище, а також усунення причин та умов, що сприяють поширенню цих негативних явищ.
За період профілактичних заходів співробітники Шосткинського відділу поліції склали дев’ять адміністративних протоколів на правопорушників, з яких четверо неповнолітні.
Під час рейдів по торгівельним точкам, у полі зору співробітників ювенальної превенції потрапила 45-річна продавчиня, яка продала 16-річному парубку пиво та горілку. Сам же неповнолітній розповів правоохоронцям, що остання навіть не поцікавилася його віком.


Троє батьків понесуть адміністративну відповідальність за невиконання ними обов’язків по вихованню своїх дітей та за слабий контроль за нащадками. Адміністративний протокол полісмени склали і на горе-матір, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння та нехтувала своїми батьківськими обов’язками.
Доведеться відповідати за свої вчинки і чотирьом 16-річним парубкам, які вживали спиртне у громадському місці, а потім чіплялись до перехожих, створюючи своїми діями конфліктні ситуації.
«Операція закінчилась, – говорить Сергій Коверсун, тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Шосткинського відділу поліції, – однак профілактичні заходи в цьому напрямку продовжуються. Адже приділяючи максимум уваги дитячому та молодіжному середовищу, ми дбаємо про майбутнє держави».

Коментувати