102, Новини

Поліцейські Шостки розшукують зниклого підлітка (ФОТО)

П’ятнадцятирічний хлопець пішов до школи з центру соціально-психологічної реабілітації дітей у Шостці та не повернувся. Працівники поліції ведуть пошуки підлітка та звертаються за допомогою до небайдужих громадян.

Повідомлення про зникнення 15-річного Кобилянського Руслана Вікторовича надійшло в поліцію від вихователя Шосткинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Чоловік розповів, що підліток вранці пішов з закладу до школи і не повернувся.

На його розшуки зорієнтований весь особовий склад поліції Шостки. Опис його зовнішності та фотокартка розіслані у всі відділи поліції Сумщини. Правоохоронці перевірять вокзали, клуби та місця скупчення молоді.

На вигляд розшукуваному 17-18 років, зростом близько 170 см, худорлявої статури. Має світле волосся середньої довжини.

Був вдягнений у чорну футболку з зеленим написом спереду, сірі спортивні штани. Взутий у темні кросівки.

Поліція встановлює місцезнаходження зниклого підлітка і звертається до всіх небайдужих громадян з проханням про допомогу: озирніться навколо, можливо, вказаний хлопець знаходиться десь поблизу вас, і потребує допомоги. Якщо комусь з громадян відоме його місцеперебування, чи його бачили при пересуванні транспортом, або є інформація, що допоможе в розшуку неповнолітнього – повідомте про це до Шосткинського відділу поліції за адресою: м.Шостка, вулиця Свободи, 67, або за телефонами (050) 327-91-48, або на цілодобову лінію служби «102».
Заздалегідь вдячні за допомогу!

Шосткинський відділ поліції

Коментувати