102, Розшук

 Поліцейські продовжують пошуки безвісті зниклого літнього чоловіка (фото)

83-річний Анатолій Барабаш ще 12 лютого пішов з дому та не повернувся, а його місце перебування і досі залишається невідоме. Поліція вживає всіх заходів, аби розшукати пенсіонера і дуже розраховує на допомогу небайдужих громадян.

На вигляд розшукуваному 80-85 років, зростом близько 160 – 165 см, худорлявої статури. Має сиве волосся та блакитні очі. На обличчі чоловіка маються червоні плями від захворювання «псоріаз».
Був вдягнений: у сіро-зелену зимову куртку та чорні штани. На голові мав чорну шапку, а взутий у коричневі зимові черевики.


На розшук безвісті зниклого чоловіка був зорієнтований особовий склад поліції Шостки. Орієнтування з описом зовнішності та його фотокарткою розісланий у всі відділи та відділення поліції Сумщини, проінформовані громадськість, голови сільських рад Шосткинщини. Правоохоронцями були опитані люди, які його знали або могли бачити. Нажаль, очікуваного результату вказані заходи не дали. Пошуки тривають.
Поліція закликає всіх громадян не бути байдужими. Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку зниклого, прохання повідомити до Шосткинського відділу поліції за адресою вулиця Свободи, 67 або зателефонувати за номерами 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102».

Коментувати