102, Новини

Поки хлопчик грав у футбол, чоловік вкрав його телефон

У Шостці полісмени повернули підлітку викрадений у нього мобільний телефон

Поки 13-річний хлопець грав з друзями у футбол, залишена ним без нагляду сумка з особистими речами і мобільним телефоном стала предметом злочину. Випадковий перехожий піддався спокусі і викрав вподобану річ. Встановити зловмисника допомогла співробітникам поліції мама хлопчика, яка випадково побачила поцуплений гаджет в одному з ломбардів міста.

В поліцію з заявою про крадіжку звернулась 31-річна мешканка Шостки. Жінка розповіла, що невідомий викрав сумку з ключами і мобільним телефоном, яку залишив на стадіоні без нагляду її 13-річний син. Пізніше заявниця доповнила, що схожий гаджет, який був у її сина, вона бачила в одному з ломбардів міста.
Правоохоронці перевірили інформацію і вона знайшла своє підтвердження. Виставлений на продаж у ломбарді мобільний телефон дійсно належав сину заявниці. Провівши подальшу перевірку, полісмени встановили і особу злодія.
Ним виявився 33-річний місцевий мешканець, який у скоєному зізнався. Він пояснив свій вчинок спокусою, на яку піддався, коли побачив сумку.
Наразі телефон вилучений та повернутий власнику. В поліції дії чоловіка кваліфікували як крадіжка та відкрили стосовно нього кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, чи навіть позбавлення волі на строк до трьох років.

Шосткинський відділ поліції

  1. Дедпихто

    Понять,и простить.

Коментувати