102

Поки гостювала у доньки, син вкрав пральну машину

Скориставшись відсутністю матері, житель Шостки виніс з квартири та здав у ломбард автоматичну пральну машинку. Розбиратися у цій ситуації довелося працівникам поліції, до яких жінка звернулась з заявою про крадіжку.

Як пояснила викликаним працівникам поліції сама господиня, вона їздила на гостини до своєї доньки, що проживає в іншому місті. За той час, поки її не було вдома, з квартири зникла автоматична пральна машинка. У скоєному вона запідозрила власного сина, який зловживає спиртним.
Правоохоронці розшукали 31-річного чоловіка, і той зізнався у скоєному. Викрадену побутову техніку він здав у ломбард, а гроші витратив на спиртне. У тому, що сталося, він звинувачує свою залежність від алкоголю.
Наразі заявниця самостійно викупила з кредитної установи свою пральну машинку і наполягає на притягненні сина до кримінальної відповідальності. Тож відносно чоловіка у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні робот на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Остаточне покарання йому визначить суд.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати