102

Племінниця вкрала у дядька планшет

Про крадіжку ґаджета зі своєї квартири у поліцію повідомив 53-річний житель Шостки. Чоловік припустив, що до зникнення планшета може бути причетна його племінниця. Вона саме напередодні приходила до нього, однак він, пам‘ятаючи про її постійні проблеми з законом, до свого житла не впустив. Втім, він пригадав, що поки вони розмовляли на сходовому майданчику, його покликала сусідка з нижнього поверху. І коли він спускався до неї на кількахвилинну розмову, двері його житла залишались незамкнутими.

Правоохоронці встановили місце перебування 29-річної підозрюваної. Жінка спочатку заперечувала свою причетність до скоєного, проте згодом у крадіжці зізналась. Розповіла: щоб не бути викритою, вона попросила одного зі своїх знайомих здати планшет до ломбарду, а виручені кошти витратила на власні потреби.

Наразі потерпілий за власний кошт викупив викрадену у нього річ. Відносно зловмисниці у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі, але остаточне покарання їй визначить суд, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Коментувати