102

Після застілля у господаря зникла бензопила

Під час спільного вживання спиртних напоїв з господарем, шосткинець скористався вдалим моментом і поцупив з квартири бензопилу. Викрадене одразу продав. Викликані правоохоронці не лише притягли зловмисника до кримінальної відповідальності, а й розшукали та повернули власнику його річ.

У поліцію за допомогою звернувся 61-річний житель Шостки. Пенсіонер розповів, що з його квартири було викрадено бензопилу, яка вартує 10 000 гривень. У скоєному чоловік запідозрив свого знайомого, з яким напередодні у себе вдома вживав спиртні напої.


Правоохоронці розшукали «гостя». Ним виявився неодноразово судимий за майнові злочини 46-річний житель Шостки. Він зізнався у скоєному та розповів, що викрадену бензопилу встиг продати, а виручені за неї гроші використав на алкоголь.
Поліцейські встановили покупця, вилучили у нього інструмент та повернули власнику. Відносно підозрюваного у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Проте остаточне покарання йому визначить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати