Благодійність

Олені Новіковій не вистачає близько 40 000 гривень на операцію

Олена Новікова готується до операції. Нагадаємо, що жінці 38 років. Вона інвалід ІІ групи й ледь ходить по кімнаті на ходунках. Останнім часом вже не може обійтись без знеболювальних ліків. Їй терміново необхідна операція по заміні обох кульшових (тазобедрених) суглобів, головки яких вже остаточно зруйновані. Кошти на операцію збирало все місто, проходили благодійні акції у закладах освіти. Частину необхідної суми виділили з міського бюджету. Таке рішення ухвалили під час останнього сесійного засідання.  Ці кошти перерахують безпосередньо медичному закладу, коли підійде черга робити операцію.

Нині стало відомо, що операцію призначать найближчими днями після 11 травня, але родині й досі не вистачає всієї суми коштів. До того ж суглоби, які будуть мінять іноземного виробництва і ціна за них іде у доларах, а через те, що курс за останні пів року виріс, то і ціна на суглоби теж збільшилась. За словами 14-річної доньки Насті їм не вистачає ще 38 тисяч гривень. Про це дівчинка написала на своїй сторінці у Фейсбук.

Дуже хвилюємося з мамою, що має бути після
карантину операція, а у нас ще зібрана не вся сума на її
проведення, необхідно ще 38 тис. грн.
Хочеться висловити величезну подяку людям,
які, попри труднощі у зв’язку з пандемією,
допомагають нам в зборі грошей на лікування. Окреме спасибі тим, хто вже допоміг. Сподіваємося на допомогу небайдужих людей
Номер карти моєї мами Приват Банк
5168 7573 2764 0274 Новикова Олена Олександрівна

Коментувати