102

Мисливця за металом викрили шосткинські поліцейські

Спокусився 29-річний зловмисник на металеві кутники, які витяг з фундаменту чужого гаража. І хоча чоловік був впевнений, що скоєний ним злочин залишиться нерозкритим, співробітники поліції його таки викрили і навіть повернули потерпілій пенсіонерці частину викраденого майна.
Про крадіжку 10 металевих кутників в поліцію повідомила 66-річна власниця. Жінка розповіла: прийшовши вранці до свого гаража, виявила частково зруйнований фундамент споруди та зникнення металевих деталей кріплення.
Провівши ряд пошукових заходів, правоохоронці встановили підозрюваного. Ним виявився неодноразово судимий 29-річний місцевий мешканець. Він розповів, що викрадені металеві речі здав до металоприймального пункту, а гроші витратив на свої потреби.
Громадянин був дуже здивований, що поліцейські його викрили, адже щиро вважав, що вирахувати нічного крадія за відсутності свідків майже неможливо.
Наразі правоохоронці знайшли, вилучили та повернули власниці частину викрадених кутників. Відносно зловмисника у поліції відкрили чергове кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Коментувати