102

Мешканка селища Вороніж пішла за грибами і загубилась

Жінка пішла в ліс за грибами, загубилась, і майже добу пробула в лісі. Невідомо чим би завершилась для неї така небезпечна «прогулянка», якби її вчасно не розшукали поліцейські.

Про зникнення 83-річної жительки смт Вороніж Шосткинського району в поліцію повідомила її сусідка. Жінка була стурбована, що пенсіонерки немає вдома. Мовляв, вона ще зранку пішла за грибами в ліс і не повернулась.
На пошуки старенької були задіяні майже всі поліцейські місцевого відділу поліції. До них приєднались військовослужбовці та рятувальники.


«Ми розуміли, що гаяти часу було неможна, оскільки літня жінка всю ніч провела в лісі. Пошуки ускладнювались і тим, зв’язку з нею також не було – свій телефон вона залишила вдома. Правоохоронці по квадратах обстежували лісовий масив, – розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції.Коли, нарешті, побачили пенсіонерку у болотистій місцевості. Знесилена та заклякла, вона сиділа під деревом».


Поліцейські зігріли жінку чаєм і доставили до медзакладу, де її оглянув лікар. Сама старенька пояснила, що спочатку намагалась знайти дорогу до будь-якого житла, проте, пройшовши значну відстань, зрозуміла, що самостійно вибратись не зможе, тож присіла біля дерева в надії бути знайденою.
Вона щиро дякувала поліцейськім за порятунок і обіцяла наступного разу бути обережною. На згадку про «пригоду» в неї тепер залишиться фото зі своїми рятівниками…

Коментувати