102

Марихуану та кілька доз амфетаміну вилучили під час обшуку у жителя Шостки (Фото)

Марихуану та кілька доз амфетаміну вилучили під час обшуку оперативні співробітники Шостки. Їх власник запевнив поліцейських, що зберігав наркотики виключно для власного вжитку.

Під час проведення комплексних оперативних заходів, співробітники кримінальної поліції отримали інформацію, що один з жителів Шостки зберігає наркотики. Правоохоронці не стали зволікати і навідались до квартири раніше судимого 35-річного чоловіка з санкціонованим обшуком.
«Під час проведення слідчих дій наші співробітники знайшли та вилучили пакети з сухою рослинною речовиною схожою на марихуану, – розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Крім того, власник зберігав вдома і кілька доз речовини схожою на амфетамін».
Вилучене направлено на експертизу.


За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати