102, Новини

Камери відеоспостереження у крамниці допомогли викрити «делікатесного» крадія

Протягом кількох днів 30-річний чоловік викрав з крамниць однієї торгової мережі три банки лососевої ікри. Встановити зловмисника правоохоронцям допомогли камери відеонагляду, встановлені в торгівельній залі закладу.

В поліцію Шостки стали надходити повідомлення про крадіжки лососевої ікри з крамниць однієї з торгівельних мереж міста. Правоохоронці переглянули записи з камер відеонагляду, встановлених в цих торгових закладах, і встановили, що крадіжки скоювала одна й та ж людина.
Розпочавши комплекс пошукових заходів, поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний мешканець одного з сіл сусіднього району. Його знайшли та допитали. Підозрюваний зізнався у скоєному.
Наразі відносно чоловіка в поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 та 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Тепер на злодія-ласуна очікує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або ж позбавлення волі на той самий строк.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати