Новини

Іноземні інвестори міркують над будівництвом електростанції на території Шостинської громади

12 листопада в приміщенні виконкому Шосткинської міської ради відбулась зустріч керівництва Шосткинської ОТГ за участю: голови — Миколи Ноги , керуючої справами виконкому Олени Кравченко, та начальника управління економіки Дар’ї Гребенюк  з представниками іноземної делегації з Німеччини Natalia Knappe (Наталія Кнаппе, являється представником інвестиційної компанії ESE Investment AG (м. Трізен Ліхтенштейн)) та Sascha Möhring (Саша Мерінг, інженер-промисловець дорадчого конструкторського бюро м. Бузенвурт, Німеччина), під час якої обговорюватись питання залучення інвестицій у будівництво електростанції, яка працюватиме на біологічному паливі, сонячній та вітровій енергії в місті  Шостка.


Представники іноземної делегації зазначили, що у разі будівництва електростанції мають наміри укласти довгостроковий договір на подальшу співпрацю.
Під час зустрічі відбувся конструктивний діалог, в ході якого представники місцевої влади запропонували декілька місць можливого розташування зазначеної електростанції, які зацікавили представників іноземної делегації.

Коментувати