Спорт

Гімнастки Єлизавета та Олександра Заяц піднялись на вищу сходинку п’єдесталу

13-15 вересня  відбувся Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики “Одеса -мама 2019”. Більше 260 гімнасток з різних міст України приїхало на ці змагання.Одеса зустріла наших гімнасток ласкавим сонечком та теплим морем.
Команда КДЮСШ “Барса” у складі 6 гімнасток гідно представила місто Шостку, виборовши бронзові винагороди у різних вікових категоріях. Вітаємо Степанищенко Алєсю, Харламову Поліну, Чернову Єлизавету, Гончаренко Софію, Заяць Єлизавету та їх тренера Юлію Токареву!
Особливістю цих змагань було проведення фестивалю показових виступів. Оцінювало номери професійне жюрі, в складі якого були відомі люди Одеси. Боротьба між учасниками була дуже жорсткою, бо оцінювалась окремо музика, композиція, акторська майстерність, костюм та хореографіяю. З відривом та сумою 240 балів серед команд переможницями фестивалю стали наші дівчата – Єлизавета та Олександра Заяц з номером ”Дві половинки”. Вони були єдиними, хто отримав по 10 балів від кожного члена жюрі за хореографію. Шостка піднялася на першу сходинку п’єдесталу!

КДЮСШ “Барса”

Коментувати