Культура

ФЛЕШМОБ ЦЕВ – НАЙКРАЩИЙ ТА НАЙМАСОВІЙШИЙ З УСІЄЇ УКРАЇНИ!

Завершено підведення підсумків Всеукраїнської акції – флешмобу “Україна назавжди” до Дня незалежності України.

Серед 411 відеороликів від 404 колективів з 23 областей України, які надійшли до Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, флешмоб вихованців Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради був визнаний найкращим та наймасовішим виступом у Всеукраїнській акції флешмобів до Дня Незалежності України «Україна назавжди!».

Також відмічені грамотою вихованці «народного художнього колективу» студії сучасного танцю «ШАРМ» Центру естетичного виховання за презентацію хореографічного колективу, що присвячено Захисникам України.

Наказом УДЦНВПКТУМ від 27.09.2019 р. № 92А нагороджено грамотами Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді наші талановиті колективи-учасники цієї масштабної знакової події!

“Висловлюємо ПОДЯКУ міській ТРК «Акцент», Олександру Радченко та Сергію Запівахіну, директору Шосткинського МАН, за організацію та допомогу в зйомці відеоверсії флешмобу!”, написав на своїй сторінці у Фейсбук Володимир Кисельов, директор ЦЕВу.

Коментувати