Благодійність

“Фармак” подарував інфекційному відділенню дитячої лікарні меблі

У компанії «Фармак» склалась дуже хороша традиція щороку взимку та влітку допомагати маленьким пацієнтам дитячих лікарень. Ця зима не стала виключенням. Продовжуючи гарну традицію благодійності, для інфекційного відділення Шосткинської дитячої лікарні закупили та передали: 13 дитячих обідніх столиків зі стільчиками, 5 функціональних ліжечок з матрацами та постільною білизною, іграшки для малюків та набори для малювання.

Все це було придбано завдяки великому бажанню фармаківців та їх діток творити добро. Саме малеча з батьками готувала смаколики, продавала їх на традиційному зимовому благодійному ярмарку та змогла зібрати необхідну суму, яку потроїв Благодійний фонд «Фармак» та придбав для лікарні необхідні меблі.

Представники лікарні були безмежно вдячні фармаківцям та їх діткам, адже ліжка та обідні столики дуже були необхідні для комфортного перебування маленьких пацієнтів в інфекційному відділенні Шосткинської дитячої лікарні.

«Хочу висловити величезну подяку фармаківцям, їх діткам та Благодійному фонду «Фармак» за те, що зробили велике добро для маленьких пацієнтів Шосткинської дитячої лікарні. Тепер, коли заходиш до палати, відчуваєш затишок та комфорт, адже в кожній з тринадцяти палат є новенькі ліжечка, обідні столики, набори для малювання та іграшки. Раніше дітки грались та обідали прямо на ліжках, тепер їм є де сісти, є де пообідати або ж помалювати. Ми дуже вдячні компанії «Фармак», що вкотре допомогла діткам Шосткинської дитячої лікарні!», – прокоментувала Тетяна Олександрівна Гончар, головний лікар комунально-лікувального профілактичного закладу «Шосткинська дитяча лікарня».

 

Коментувати