102, Новини

Двоє підлітків розважалися, бігаючи по дахах стоячих вагонів. Одного вдарило струмом.

фото з Інтернету

Подія сталася вчора ввечері у Шостці. Двоє підлітків розважалися тим, що бігали по дахах стоячих вагонів – зерновозів, коли одного з них уразило електричним струмом. Постраждалу дитину у тяжкому стані госпіталізували до лікарні.

Повідомлення про потерпілого 14-річного хлопця, якого уразило електричним струмом, у поліцію надійшло від медиків. На вказане місце негайно виїхала слідчо-оперативна група.
Як встановили правоохоронці, постраждалий разом зі своїм 12-річний товаришем вирішили побігати по дахах вагонів – зерновозів, що в цей час стояли на залізничній станції. Під час небезпечних розваг один з підлітків і отримав ураження електричним струмом.
Викликані випадковими свідками медики доставили дитину до лікарні. Хлопець отримав близько 50 відсотків опіків поверхні тіла.
За даним фактом поліцейські проводять подальшу перевірку та звертаються до батьків з проханням контролювати дозвілля своїх нащадків, цікавитися їх захопленнями та колом їх друзів. Крім того, дорослим варто нагадати своїм дітям про небезпеку, яку становлять подібні «розваги».

Коментувати