102

Дівчата – втікачки випробовують шосткинських поліцейських

Подружки, одній з яких 15, а іншій 17 років, вирішили розважитись і подались до друзів. З ними прогуляли всю ніч. А вранці їх знайшли поліцейські та повернули до навчального закладу, звідки розшукувані втекли.

Повідомлення про зникнення учениць Шосткинського центру професійно-технічної освіти в поліцію надійшло пізно ввечері від коменданта гуртожитку. З її слів, подружки вдень пішли у місто і ночувати не повернулись.
На розшук втікачок був задіяний весь особовий склад місцевого відділу поліції. Правоохоронці обходили двори, опитували подруг та знайомих дівчат, перевіряли їх контакти в соцмережах, розіслали орієнтування на розшук у всі відділи і відділення поліції області. Пошуки тривали понад 12 годин і не припинялися ані на хвилину.

Обох знайшли на ранок. З’ясувалось, що поки їх шукали, вони відпочивали з приятелями.
«Дівчата перебувають в зоні нашої постійної уваги, адже їх батьки позбавленні права на їх виховання. А самі дівчата неодноразово втікали з начального закладу. Перший раз ми їх знайшли в Скадовську, в друге – у Ямпільському районі. Цього разу вони далеко не пішли. Відпочивали по місту – розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції».
Наразі обоє втікачок перебувають у навчальному закладі. Правопорушень відносно них не скоєно. У профілактичній бесіді правоохоронці пояснили дівчатам, яка небезпека чекає їх на вулиці, та закликали у разі будь-яких проблем звертатися по допомогу до поліції.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати